Mimos boutique | Service

Elke dag is een nieuwe, inspirerende dag. En dat is voor Mimos Boutique net zo! We doen als team ons uiterste best om iedereen happy te maken en zorgen ervoor dat er binnen onze collectie voor ieder wat wils is.  En dat als je de shop verlaat of een online bestelling plaats je met een voldaan gevoel naar buiten gaat. Zelfverzekerd in je nieuwe kleren.

Wat wij doen, doen wij daarom ook met veel passie en liefde, voor elkaar, voor onszelf maar bovenal voor jullie.

VERZENDKOSTEN/ 75 GRATIS

Wist je dat we een tijdje terug onze verzendkosten hebben verlaagd naar €1,99! Als een cadeautje van ons naar jullie omdat we vinden dat als je een leuke bestelling plaats je daar niet nog €5 euro bovenop moet betalen. Zo wordt het shoppen NOG aangenamer. En shop je zelfs boven de €75 euro? Dan zijn de verzendkosten voor ons!!

VERZENDTIJD

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Deze beloften proberen wij altijd na te streven. Natuurlijk hebben we niet de macht over POST NL en kan het soms ook wel eens voorkomen dat je schoenen wat later binnen komen. Geen zorgen, je ontvang bij een bestelling een track en trace code zodat je met smacht kan wachten op de postbode! 💌

BETALEN

Herkenbaar he, zie je iets leuks is je salaris nog niet gestort. daarom hebben wij ook als betaalmiddel KLARNA! Of ook wel, achteraf betalen. Hoe fijn. En natuurlijk bieden wij ook IDEAL aan zodat je eenvoudig je bank kan selecteren en de bestelling af kan ronden. Voordeel, je jasje komt binnen en je hebt er verder geen omkijken meer na. Betaald is hij al. 💪

SOCIAL MEDIA

Voor sommige is social media gewoon leuk om rond te neuzen en af en toe een leuke foto te posten. Voor ons is het onwijs relevant omdat we natuurlijk op deze manier makkelijk met jou in contact kunnen komen. Wij vinden het dan ook super om leuke foto’s te ontvangen dat je Mimos kleding aan hebt en laat zien dat wij jou blij hebben gemaakt! Daarnaast posten we ook foto’s om jullie natuurlijk te inspireren, kennis te laten maken met ons team en natuurlijk met de nieuwe collectie. 📲

OPENINGSTIJDEN

We vinden het belangrijk dat iedereen een fijne shopervaring heeft bij Mimos en hebben daarom ook brede openingstijden (nu tijdens Corona is het soms wat aanpassen). Maar liefst zes dagen per week openen wij onze Boutique met de volgende openingstijden:

Hierbij hopen we natuurlijk weer snel dat de koopavonden ook weer door kunnen gaan!

COLLECTIE

Wekelijks maar soms ook wel dagelijks ontvangen wij in onze Boutique dozen vol met de nieuwste items. En zelfs voor ons voelt dat nog als een cadeautje. We doen natuurlijk vaker inkoop dus soms vergeet je wat je allemaal hebt besteld. En hoe leuk is het dan als je een doos opent en denkt, ojaaaa!

FOTO’S

En die ojaaaa, zetten we dan maar al te graag door in het maken van foto’s. Want hoe graag we dit dan met jullie willen delen, TE GRAAG! En die foto’s, weer of geen weer worden door ons eigen team gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk ziet op een foto hoe een kledingstuk staat en hopen jullie hiermee ook te inspireren..

NIEUWSBRIEF

Minimaal 1 keer per week versturen wij een nieuwsbrief met de nieuwste items, winacties, aanpassingen binnen de Boutique of gewoon met leuke weetjes en bijvoorbeeld de nieuwe blog. Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte en mis je geen moment van Mimos Boutique.

Aanmelden!? Dat kan…. en bij aanmelding van de nieuwsbrief ontvang je ook nog eens 10% korting!

INSCHRIJVEN PRODUCT

Soms baal je zo omdat je favoriete product zo snel is uitverkocht en natuurlijk vinden wij het ook onwijs jammer als je net hebt misgepakt op dat ene gave topje. Op onze webshop is er een functie beschikbaar waarbij je, je e-mailadres kan achterlaten waardoor je als eerste op de hoogte bent van een nieuwe levering. Zo kan je toch nog die gave mom jeans scoren!