Nog een paar dagen werken en dan…. Bouwvakvakantie of ben jij de geluksvogel die misschien al vakantie heeft? Dit jaar is de zomer ook even net wat anders, dan anders. Maar daardoor niet minder belangrijk of minder leuk. We moeten zelf de bloemetjes buiten zetten toch… en al is dit in ons eigen kikkerlandje of aan de Spaanse kust, we maken er een onvergetelijke zomer van!

En een onvergetelijke zomer begint bij een heerlijke, zomerse outfit. En je bestemming bepaalt. Ga je naar het buitenland waar de temperaturen oplopen tot 40 graden dan heb je natuurlijk andere items nodig dan een weekje op de camping in Nederland of een nachtje weg in een stad, maar stiekem kan je ook veel combineren hoor. No worries. In deze blog geven we je een aantal leuke tips..

SPAANSE KUST

Oefff… heerlijk wegzweten met een cocktailtje in je hand. In het buitenland zijn de temperaturen wat hoger dan in Nederland. Dus weg met de truien en lange mouwen. Spaghetti bandjes, rokjes en slippertjes.. that’s what we wear in Spain..

Ideaal voor een stranddag is je badpakje met een shortje en een loszittende kimono. Plakt niet en waait lekker langs het lijf af. Handig als je tussendoor eventjes gaat lunchen en ideaal als je een snelle duik wil nemen. En op het strand, die handdoek open en chillen maar!

En dan in de avond, lekker optutten voor een etentje in het stadje of aan de boulevard. Perfecte outfit is dan een mooie maxi dress met een subtiel hakje en een clutch. Romantic en cute!

CAMPING

Hoe leuk is het eigenlijk om te kamperen. En dit kan natuurlijk in het buitenland of binnenland. Ideaal toch, tentje mee, kampeerspullen mee en je kunt gaan en staan waar jij wil. Maar wat neem je nu meer voor outfits naar de camping?

Comfy! Dat is waar het om draait op de camping. Maar comfy kan tegenwoordig ook heel stijlvol zijn. Draag een lekker jogging shortje met een leuk hempje of t-shirt in combinatie met een sneakertje of slipper.

Maaaar natuurlijk hoort een beauty night net zo goed bij de camping als aan de Spaanse kust. Blijf je in Nederland, zorg er dan voor dat je een dress hebt met een bijpassend vestje voor een perfecte match in de koude zomeravonden. Ga ja kamperen in Frankrijk, dan is de kans op warmere avonden net wat groter dus ga dan voor een leuk shortje met een blouse of t-shirt.

NACHTJE

Nederland heeft zoveel mooie plekjes waar je kan slenteren door de steden, natuur en parken! Dus om te genieten van de zomer hoeven we echt niet per se naar een ander land toe.

Herkenbaar? Ga je een nachtje weg, wil je alsnog je hele kledingkast meenemen. Je weet toch niet in welke mood je de volgende dag bent. En omdat het hier de ene keer 30 graden is en de andere keer 15, weet je het al helemaaaaal niet meer.

Tip: maak van tevoren al setjes. Op deze manier ga je relaxter weg en kan je er ook gerust 1 extra meenemen hoor! Kies je  een nachtje in een stad, ga dan voor lekker makkelijk een spijkershortje en een oversized T-shirt, leuke boots en een grote tas voor het shoppen! ‘S avonds uiteten, haal je leukste rokje uit de kast en combineer dit met een blouse en ‘s avonds met een bijpassende trui of vest.

Dicht in de buurt van het strand, vergeet je bikini niet. Draag er een heerlijk katoenen jurkje overheen met een leuk slippertje en je bent ready! Enjoy!

SHOP JE FAVORIETE HOLIDAY LOOK BIJ MIMOS BOUTIQUE OF OP WWW.MIMOS-BOUTIQUE.NL ! 

Team Mimos wenst jullie een fijne zomervakantie toe!