Het zonnetje straalt, de temperatuur stijgt boven de 20 graden en het liefst waren we nu natuurlijk allemaal aan het dansen op Paaspop. Helaas, en eventjes balen mag! Maar dan weer met volle energie en positiviteit het weekend in. Het is tenslotte wel Pasen en misschien is het anders dan anders, vergeten zullen we dit jaar nooit meer. Dus probeer samen toch het beste van te maken! In deze blog laten wij je de favoriete items van Charlotte en Nika zien, delen wij met jullie onze paasactie en geven wij 2 leuke tips om het paasweekend toch vol liefde en plezier door te komen.

FAVORITE ITEMS

Als je zoveel dagen tussen de kleren staat wil je natuurlijk ook het liefst zelf alles kopen. Maar als we dat zouden doen met de wekelijkse dingen die wij ontvangen wordt onze kast ook wel heel erg vol. Toch weten Nika en Charlotte tussen al onze leuke items een top 5 te maken. Lees snel!

NIKA

Hieronder zie je mijn 5 favoriete outfits van dit moment. Na een lange dag werken vind ik het heerlijk als ik jumpsuit Jane snel kan aanschieten, en moet ik s’avonds dan nog eventjes weg? Een riem er in en je hebt een comfy maar toch stijlvolle outfit! Een jeans kan niet ontbreken in mijn top 5 en daarom heb ik gekozen voor de mom jeans, toch weer eens wat anders dan een skinny. Een leuk weetje, de bat trui hangt al met maar liefst 4 kleuren in mijn kast.. Zegt genoeg toch! Mijn favoriete basic item van dit moment is de top Loesie, leuke details en draag ik graag op een rokje of jeans. En natuurlijk, nu het mooi weer wordt kunnen de blote beentjes weer en is mijn favoriete item de dress love, ideaal voor de zomerdagen en mocht het nog wat koud zijn, dit jurkje kan ook met een panty en/of jasje!

   

 

 

CHARLOTTE

Elke week maken wij zoveel foto’s dat het wel eventjes denken was wat mijn 5 favoriete items nu zijn. Maar uiteindelijk is het me gelukt hoor! Aller eerst de bloementjes flair met het witte t-shirtje. Zomers, stijlvol en het zit heerlijk! En mocht ik nu op Paaspop staan, dan zou ik zijn gegaan voor de panter rok met het zwarte t-shirt. Een geweldige festival outfit om in te dansen onder het genot van een drankje en het stralende zonnetje. In mijn kledingkast hangen zoveel items. Maar allemaal onder het motto: ‘ kleding heb je nooit genoeg.’ Dus toen ik dat spijkerjurkje zag was ik meteen verliefd. Op mee naar huis, leuk voor naar mijn vriendinnen of naar het werk en dat zelfde geld voor de playsuite. Hoe leuk is dit pastel kleurtje!!  Het weertje wil nog wel eens wisselen in de lente dus om meteen alleen maar jurkjes en rokjes te kopen, doen we nog maar niet! Daarom heb ik dit zwarte pak ook aan mijn collectie toegevoegd. Stijlvol en met een sneakertje in een hand om draai klaar.

SHOP DE FAVORIETE ITEMS VAN NIKA EN CHARLOTTE NU OOK ONLINE !

PAASACTIE 

Omdat veel dingen nu niet mogen en kunnen vinden wij toch dat je je best moet doen om goed voor de dag te komen omdat uit onderzoek ook echt is gebleken dat als je jezelf mooi maakt je, je ook veeeeel beter voelt! En om het voor jullie nu extra leuk te maken hebben wij een kopje toegevoegd op onze webshop: EASTER SALE, waar je heel veel leuke items nu in de sale koopt. Shoppen maaaaar!!

TO DO

Foto’s maken

Misschien zijn foto’s maken in deze bijzondere tijd juist extra belangrijk. Het wordt toch geschiedenis en een periode die we nooit meer gaan vergeten. En hoe leuk als je dan foto’s terugkijkt over een paar jaar  en ziet dat ondanks de vervelende tijd je toch hebt mogen stralen en er samen het beste van hebt gemaakt! Wij zijn in ieder geval echt dol op foto’s. Zowel voor Mimos als voor ons privé. Achter iedere foto zit toch een verhaal…

Tips

  • Net leuke nieuwe items bij ons geshopt? Ga jij de uitdaging aan? Maak een unieke, bijzondere foto met je favoriete Mimos item. Wie weet straal jij dan de komende weken wel bij ons op de social mediakanalen. En, eerlijk! Wij worden zo blij van al jullie foto’s met blije snoetjes. Vergeet ons niet te taggen he.
  • De leukste foto’s blijven toch echt de spontaanste foto’s! Paasbrunch op de planning? Dek de tafel gezellig op met extra, leuke tierelantijntjes, zorg dat het eten er geweldig uit ziet en fotograferen maar. Van de tafel, van elkaar en van het eten. Wie weet ontdek je wel nieuwe talenten.
  • Fotomomentje met het gezin. Tover je tuin, woonkamer of slaapkamer over tot een fotostudio. Een simpele witte achtergrond kan al! Dus laat staan dat je het nog leuk aankleedt met accessoires. Al zijn het de poefjes uit de woonkamer of de grote tuinstoel. Niks is te gek en het zorgt ook nog eens voor leuke sfeerbeelden.
  • Vergeet eventjes je zorgen, en laat je lekker gaan. Gekke bekken trekken met je kinderen, je zelf op en top aankleden en een over de top make up look aanbrengen. Je gedragen als een diva in de tuin of perfect aan het paasontbijt zitten. Lekker doen joh! GENIET!

Natuurlijk, de paaseitjes worden gezocht dit weekend, er wordt lekker gegeten en we genieten van de momenten die we met elkaar kunnen delen. Maar mocht je je toch nog eventjes vervelen…….. twee leuke dingentjes die je kan doen tijdens Pasen.

De rokjes mogen de kast weer uit en de beentjes kunnen weer flink bij gebruind worden. En dat hebben we ook wel beetje nodig he na die regenachtige winter. En wat betekent het goede weer nu voor je kledingkast? Ben jij zo iemand die een winterse en zomergarderobe heeft of stijl jij alle items bij elkaar?!

Winter en zomer garderobe

Nu het zonnetje schijnt hopen we natuurlijk maar al te graag dat hij nog maanden bij ons blijft. Maar wanneer verruil je je winterkleding nu in zomerkleding en wat kan je wel of niet verschillende seizoenen doordragen?  Hier onder geven we drie tips zodat je op jou manier je kast zomer ready kan maken.

  • Pas eerst de Mari Kondo techniek toe! Hierdoor heb je en alleen items in je kast die je echt nodig hebt en natuurlijk ruimte voor nieuwe dingentjes! En wie weet hoef je dan wel helemaal niet te kiezen tussen winter en zomerseizoen en kan je het lekker laten hangen waardoor je uiteindelijk toch nog nieuwe, creatieve setjes creëert.
  • Maak je kledingkast eventjes stofvrij, nu je toch bezig bent 😉
  • Ruim je je kleding toch op? Zorg dan dat ze niet muf worden. Dit voorkom je door kleding te plaatsen waar genoeg frisse lucht bij komt en ze te stoppen in stoffen zakken.

Extra tip:  En wil je nu echt weten wat de zomer Essentials zijn van 2020. Kijk eens op Pinterest: capsules garderobe summer 2020. Hier vind je precies per stijl wat belangrijk is voordat jouw garderobe zodat je ready for summer bent. Zie hieronder een voorbeeldje over de basic items van 2020.