Bloementrend

De bloementjes buiten zetten met de bloementjes trend! Mensen houden van bloemen en bloemen van mensen. Een match gemaakt door de natuur dus. En dat zowel buiten in je tuin, als in het interieur en natuurlijk in de (high) fashion.  Het is net zoals een dierenprintje, je kan er maar niet genoeg van krijgen. Althans wij niet hoor…

MICRO BLOEMENPRINT

Micro bloementjes, of ook wel schattige kleine bloemen, van top tot teen! Het is een mega modetrend van lente zomer 2020. Waar we een aantal jaren de abstracte bloemendesigns zagen zijn het nu meer realistische ‘echte’ bloemen. Van rozen, margrieten tot aan orchideeën. Ieder kledingstuk heeft zijn eigen bloempje. En bloemen houden van bloemen, dus combineren mag!

Een voordeel van de micro bloementjes print is dat je ze makkelijk kan dragen, ook als je wat kleiner bent. Ideaal dus!

MACRO BLOEMENPRINT

De definitie van bloemen in de mode is ook wel vrouwelijkheid en om een vrouwelijke look te creëren heb je niet per se te maken met de kleine, realistische bloempjes. Naast de micro bloemen zien we ook grote bloemen fascinaties terugkomen op kledingstukken. Iets grover, maar daardoor zeker niet minder mooi. Een combinatie van stoer en elegant. Een ideale combinatie voor een alledaagse look.

Bloemen combineren…

Ook zo verliefd op bloemen, maar weet je niet hoe je het moet combineren? Hieronder hebben we een moodboard samengesteld. Laat je inspireren en speel zelf eens met accessoires, kleuren en printjes. Op deze manier ontwikkel jij je eigen stijl met micro en/of macro bloemen.

FLOWERS BY MIMOS BOUTIQUE

Onze winkel en webshop staat er vol mee. Een bloemen flared, top of jurkje. Flowers everywhere.. Shop online of kom gezellig langs bij ons in de boutique.

🌹🌷💐🌺🌸🌾

MEER ZOMERTRENDS LEZEN.. : https://bit.ly/mimos-zomertrends