Backstage at Mimos Boutique

Een team met een taak

Iedere week doen we weer ons best om de webshop, Instagram, Facebook en natuurlijk het belangrijkste de winkel te voorzien van de nieuwste musthaves. Dit kan natuurlijk nooit mogelijk gemaakt worden zonder een team.

We hebben een klein maar hecht team. Door alle drukte van zowel de winkel als online zijn we ondertussen goed op elkaar ingespeeld en weten we iedere week weer wat er moet gebeuren.

Naast het uitpakken, fotograferen en adviseren zijn er nog meer werkzaamheden waar we ook goed in zijn geworden. Ooit komt de kleine June in de winkel om “mee te helpen”. Ofja meehelpen… wij helpen Imara dan mee om op te passen zodat er in de tussentijd nog wat laatste weekendfoto’s te maken. Maar dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg. Ook hier maken we weer leuke foto’s mee voor onze social media.

Omdat we zo’n hecht team hebben kijken we ook altijd uit naar feestjes, modeshows, outlets, borrels en etentjes met elkaar. Tijdens deze events hebben we vaak de grootste lol om en met elkaar en worden er natuurlijk ook weer ideeën en ervaringen opgedaan.

Willen jullie graag meer lezen over ons, trends en onze klanten? Houd dan onze blogs goed in de gaten. Hebben jullie zelf dingen waar jullie graag over lezen? Dan horen wij dit natuurlijk graag!