Inkopen in Parijs

FROM PARIS WITH LOVE

 

Een keer in de maand vertrekken we voor één nachtje naar Parijs om de nieuwste items voor jullie te scoren. Om nog een beetje van Parijs te proeven vertrekken we op zondag zodat we nog even de stad in kunnen en inspiratie op kunnen doen bij de mooiste etalages van PARIS. Before sleeping…. nog eventjes een hapje eten onder het genot van een flesje wijn, waarbij we nog de nodige voorbereidingen treffen voor de drukke, maar leuke dag van inkopen in Parijs.

DAG VAN INKOPEN

De maandag ochtend staat ons een hoop werk te wachten, we beginnen met een heerlijk ontbijtje. Knipoog, soms is het niet zo lekker hoor en valt het wel eens tegen. We eten dit natuurlijk zo snel mogelijk op want we willen snel aan de slag. Omdat het zo groot is weten we vaak niet waar we moeten beginnen, je kunt je eigen geen voorstelling geven hoe groot het is en hoe hard al die mensen daar werken. We zijn afgelopen inkoop begonnen bij de schoenen omdat we veel aanvraag hadden voor de overknee laarzen. Goed nieuws dames, we hebben er verschillende kunnen scoren! We zijn natuurlijk niet alleen voor de schoenen gegaan, de rest van de dag hebben we gevuld met inkoop voor de fashion items. Na dat we alles hebben ingekocht staat ons het volgende doel te wachten. De auto zo volladen dat hij nog wel dicht kan en we de wegen nog kunnen zien. Na een aantal keren tegen de klep aanduwen is het dan toch gelukt en vertrekken we met een voldaan gevoel terug naar huis.

THUIS 

Parijs is altijd een momentje voor ons 2 maar toch is het weer fijn om onze twee meiden te kunnen knuffelen als we thuiskomen! Het was een feest bij tante Jenske want ze mochten ‘s morgens mee bij tante Jens in bed en dat liep uit op een kussengevecht. Voor ons is het avontuur nog niet helemaal klaar want nadat we thuiskomen staat ons nog een hoop werk te wachten. Alles moet naar kantoor toe, geprijsd worden, setjes gemaakt worden en natuurlijk foto’s zodat we jullie mee kunnen nemen. Nieuwsgierig geworden… STAY TUNED

TOP DRIE: MUSTHAVES INKOOP

Ondanks de vele nieuwe items, is het soms heel moeilijk kiezen. Zie hier onder onze drie favoriete looks!