Een feestelijke gelegenheid, een toplocatie, fantastische bezoekers en heel veel inspirerende outfits. Afgelopen maandag hebben de modellen van Mimos Boutique en Classic Style Lingerie letterlijk de show gesteeld! 

De winter is van start gegaan en het liefst dragen we dan de dikste truien en de fijnste spijkerbroeken. Lekker simpel en handig. En hier is natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar om te laten zien dat je zowel warm als stijlvol gekleed kan zijn, showden Mimos Boutique maar liefst 7 rondes de trends van nu en de trends voor 2020! Klaar voor het nieuwe jaar dus…. 

De gasten waren al lekker vroeg aanwezig, werden voorzien van een drankje en vooraf kregen ze de mogelijkheid om een lotje te kopen voor de loterij waarvan de opbrengst naar ’t Vincentje in Schijndel gaat. In ruil voor dat lotje waren er fantastische prijzen te winnen zoals; massage bonnen, gellakjes, cadeaubonnen, kerststukjes en niet vergeten de hoofdprijs: een glamourshoot inclusief visagie en een nieuw kledingstuk van Mimos Boutique. Al deze geweldige prijzen zijn geschonken door lokale ondernemers. 

De sfeer zat er goed in en de modellen deden het geweldig! Ook een extra applausje naar de modellen van Classic Style Lingerie, wat een lef! Iedere ronde had zijn eigen stijl en trend. Zo kwam de basic nude voorbij, zijn de dames in zwart en rode tinten de catwalk op gelopen en mochten ze shinen in de party collectie. 

De hele avond stroomden er complimenten over de modellen maar ook over de gave, nieuwe outfits. Een goede reden dus om na afloop Mimos Boutique te openen. Hier werd nog even 1.5 uur flink gewerkt en vooral lekker geshopt. Voor ons was dit een absolute, geslaagde avond!

In het bijzonder willen wij bedanken voor deze te gekke avond: Winterpark Schijndel, Le Verre en de Wijnbar, Kapsalon Tip top, Kyke, Pure, Tramhuys, Etos, Kopjes, ’t Onderonsje, Infinity Hair, Frappant, It OK, Kaas Koning, Nailbar by Jamy, Frenchy Koster en alle bezoekers! 

Dames, tot de volgende show! 

Team Mimos