Sparkle party collectie

Leave a little sparkle wherever you go! Of je nou aan het kerstdiner zit, je danst op Mariah Carey of tijdens nieuwjaar het vuurwerk bewonderd. Met je outfit tijdens de feestdagen mag jij de show stelen.

GLITTER FLARED

De glitter flared is een absolute must’ve! Zit heerlijk, stretchy, (belangrijk tijdens de feestdagen) en is stijlvol. Doordat het glittertje niet heel opvallend is kan je ook er ook een casual look mee creëren waardoor je de flared eindeloos kan blijven dragen.

Combineer de flared voor de casual look met een oversized sweater of shirtje!  Wil je een wat meer feestelijke look, ga dan voor een coltruitje of mesh top! We love it.

  

GLITTER DRESS

Glitter everywhere, niet bang om een beetje op te vallen? Ga dan voor een van deze jurkjes met lovertjes. Wedden dat jij de show steelt deze avond!

Wil je deze sparkle look een wat stoerdere touch geven? Stijl je outfit dan af met laarsjes. Scheelt ook nog eens pijne voetjes en kan je de hele avond door dansen 😉

  

MIX AND MATCH

Ook tijdens de feestdagen is het belangrijk om jezelf te blijven. Het is tenslotte ook jouw kerstdiner en ook jij verdiend een goede start in 2020! Daarom is het helemaal niet erg als je niet van al die glittertjes en extra’s houdt! We hebben ook genoeg ‘basic’ items waardoor jij stijlvol de feestdagen doorkomt! Denk bijvoorbeeld aan de plissé rok met blouse Ruffle! Prachtig en feestelijk!

Hieronder zie je leuke, samengestelde outfits die ook zeker party proof zijn! Draag een zwarte pantalon met een leuk zwart off one-shoulder topje of mesh top! Wil je toch een glittertje, maar niet opvallen. Draag de glitterbroek dan met een basic sweater of truitje.

En pssst… houd onze Instagram en Facebookpagina de komende dagen in de gaten, er komen nog meer outfits aan!