Shoot team Mimos

Afgelopen zondag stond er een shoot gepland met het Mimos Team in de vroege ochtend. Althans vroeg…… voor sommige was 11 uur al wat aan de vroege kant. Maar hier en daar een make upje van Denise zorgde ervoor dat iedereen er sprankelend uitzag. Voor mij was het een beetje spannend omdat ik het complete team voor het eerst ging ontmoeten, maar de klik was er meteen

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ruth van der Heijden, 23 jaar en sinds november beheer ik onder andere de social media van Mimos, schrijf ik de blogs en zorg ik dat jullie wekelijks een nieuwsbrief ontvangen! In Mimos Boutique heb ik helemaal mijn ding gevonden omdat ik mijn creativiteit erin kwijt kan, veel vrijheid en vertrouwen krijg en ik ook mijn ervaring/kennis kan delen die ik op doe tijdens mijn studie Communicatie op de Fontys Hogeschool. Naast school houd ik me bezig met social media, fitness en hockey, vriendinnen, en oja… ik kan de hele dag rond speuren in de stad of op het internet naar nieuwe kleren.

 

SHOOT TEAM MIMOS

Wat leuk! Een fotoshoot met het hele team. Ik was direct enthousiast toen Imara mij appte of ik ook mee op de foto wilde gaan. Natuurlijk wilde ik dat. Maar gezonde spanningen had ik wel. Ik ging natuurlijk een team ontmoeten wat dagelijks met elkaar werkt en dus ook veel van elkaar af weet! Maar niet anders dan verwacht werd ik warm ontvangen en voelde ik mij direct een van Mimos!

Er werd meteen flink wat afgelachen omdat niet iedereen even fit in de studio kwam. De toon van de dag was gezet! Knipoogje… En zoals jullie vast weten, make up kan wonderen doen. Denise heeft ons een prachtige look gegeven waardoor we allemaal straalden en we klaar waren om de shinen voor de camera.

Het was de uitdaging voor Frency Koster om deze gekke, giebelende dames op de foto te krijgen. Om en om kregen we ons moment of fame waar we allemaal ook gretig gebruik van maakte, maar lady’s mijn complimenten naar jullie allemaal, wat is team Mimos fotogeniek! Waarbij mijn foto de laptop niet kon ontbreken, kon bij Charlotte het glas ….. niet ontbreken en werd er voor Jenny gezorgd dat ze zich tijdens de shoot kon opmaken met een make up kwast. En de rest dan? Dat houd ik nog even lekker geheim……  Spannennnddd.

Door het enthousiasme van Frency voelden eigenlijk iedereen zich thuis voor de camera waardoor het ene naar het andere idee uitgewerkt kon worden, en wat zorgden voor tranen van het lachen, plezier, gekke dansmoves maar voornamelijk unieke foto’s. Precies zoals team mimos is!

Oke nog een foto dan….  snel verwisselden we onze outfit in party outfits en poseerden we voor de laatste keer!  Ben jij nu ook zo benieuwd naar het eindresultaat als wij zijn? Houdt onze social media in de gaten voor het resultaat.