NEWYEARS EVE

Jingle bell jingle bell, oh oeps! De kerstdagen zijn achter de rug en wat hebben we toch genoten! Het heerlijk samen zijn met de mensen om je heen waar je van houdt en waarbij je ongestoord al het lekkers naar binnen kan smikkelen! Heerlijk toch.. maar de feestdagen zijn nog niet voorbij. Komende week staat oud en nieuw voor de deur. Vooruit nog een keer de deur uit om je favo look te creëren en advies te vragen bij Mimos Boutique! 

Tegenwoordig is er zoveel meer dan een jurkje om te dragen tijdens de feestdagen! Natuurlijk het blijft een klassieker dus een black dress of een jurkje met wat glitters mag absoluut niet ontbreken in je garderobe. Maar ook met een broek, een stijlvolle laarsjes en een blazer ben je ook helemaal party ready! 

FAVORIETE NIEUWJAAR OUTFITS

ROKJE RUFFLE 

Dit rokje zie je overal! Door de ruffle afwerking onderin is hij net even wat anders dan andere rokjes. En zeg nou zelf, leren rokjes heb je noooooit genoeg. Een glitter topje / coltruitje er op combineren en je bent party proof. Feestdagen voorbij, geen probleem. Rokje ruffle kan ook als een alledaagse look met een heerlijke sweater of t-shirt. Win-win item dus! 

JUMPSUIT SPARKLE

Net even wat meer glitter and glamour! Deze jumpsuit heeft het beide, classy with a touch of gold. Het perfecte item dus om het nieuwe jaar te starten. Vind je het net wat te veel goud, combineer het dan eens met een leuke blazer of leren jasje. 

GLITTER FLARED

De flared is niet meer weg te denken van het straatbeeld en natuurlijk kan de glitter variant ook niet ontbreken. Het is eenvoudig te combineren, zit comfy en het is ook nog eens onwijs modieus. Draag het met een leuk shirt en blazer, trendy met een blouse of sporty met een sweater.  Psst.. dit item is ook supergaaf voor festivals en avondjes op stap! Ook zo’n win-win item dus waarop we nog lang niet uitgekeken zijn.