Je kunt er in geen enkele winkel omheen, hij is eindeloos te combineren en in zoveel verschillende kleuren en modellen dat er voor ieder wat wils is. We hebben het natuurlijk over het coltruitje. In deze blogs lees je hoe je de coltrui het best kan combineren! 

Wist je dat een coltrui al bestaat sinds de 15e eeuw en dat hij in de 19e eeuw voornamelijk werd gedragen door arbeiders, atleten en zeelieden. Pas vanaf de 20e eeuw werd het coltruitje echt pas gezien als een fashion item! De klassieke col (die we overigens ook nog het meeste zien) is het model dat netjes aansluit aan het lichaam. De coltrui geeft ons een verzorgd en chique karakter en is daarnaast ook nog een onwijs warm. Opzoek naar een outfit voor je werk, studie of party? De coltrui is het kledingstuk dat je eindeloos kunt combineren en dus absoluut niet mag ontbreken in je garderobe.

Wat doet een coltrui met je?

  • Een coltrui brengt de aandacht naar de hals
  • Het vult je hals op en laat hem korter lijken
  • Laat je lichaam langer lijken
  • Accentueert je borsten

MONOCHROME LOOK

De monochrome ook – of ook wel: een volledige outfit in één en dezelfde kleur. Klinkt misschien wat boring of eentonig maar probeer het maar eens uit!  Combineer bijvoorbeeld een beige coltruitje met een beige pantalon of ga voor een zwart coltruitje op een leather pants! Plus een bijkomend voordeel is dat je door dezelfde kleuren te gebruiken je er langer uit gaat zien! Win-win outfit dus..

ONDER EEN JURK

Yess, deze tip heb je ook al eens voorbij zien komen op Facebook en Instagram en dat komt omdat wij er enorm fan van zijn! Een zomerjurkje die strapless is of dat jurkje met een lage hals kan ook ineens in de winter en dat winterjurkje wat je laatst hebt gekocht krijgt net dat speelser effect. Warm, comfy en speels en stoer tegelijk.

ONDER EEN BLOUSE / TRUI

Beste combinatie ooit, het coltruitje en de blouse of trui en de trend van het moment. Soms hebben we al jaren een blouse of trui in de kast hangen, maar weten we niet zo goed wat er mee moeten of zijn we hem eigenlijk stiekem een beetje beu.. Geef er een andere draai aan om er een leuk coltje onder te doen, dit kan met een print zij of een effe kleur. Eindelijk kan je de verloren trui weer voor de dag toveren.

ONDER EEN JASJE

Wil je een chique look dan ga je voor een blazer in combinatie met bijvoorbeeld een wit coltruitje. Opzoek naar een wat stoerdere look speel dan met jasjes in leatherlook of suede look. Combineer je favorietje jasje met verschillende kleuren en/of prints!

SHOP JE FAVORIETE KLEUR COLTRUI BIJ MIMOS BOUTIQUE OF ONLINE!