Vorige week heb je de nieuwe trends voor het voorjaar van 2020 voorbij zien komen en om onze nieuwe collectie met jullie delen te stond maandag avond alles in het teken van de nieuwe collectie! Tijdens deze avond heeft er een loterij plaats gevonden, kregen jullie de mogelijkheid om gaatjes te laten schieten en stond er voor iedereen een presentje klaar! Al met al was het een groot succes!

GAATJES SCHIETEN

Als je al eventjes twijfelde over een tweede gaatje, of misschien zelfs wel je derde of vierde dan werden deze twijfels bij onze koopavond wel afgenomen. Britt van bright_tilburg was de gehele avond aanwezig om iedereen blij te maken met oorbellen. Wil je ook een gaatje laten schieten? Houd onze facebook en Instagram pagina dan goed in de gaten.

NIEUWE COLLECTIE

Wij zijn echt verliefd op onze nieuwe collectie, al zeggen we het zelf! Hieronder een paar foto’s uit de nieuwe collectie die zowel online als in de boutique verkrijgbaar zijn.

 

LOTERIJ

Bij het inleveren van je bonnetje maakte je kans om op leuke prijzen van Mimos Boutique. Wij willen de volgende personen van harte feliciteren! Jullie gewonnen cadeau ligt bij ons klaar!

  • Dana van Heeswijk, een bon t.w.v. €20
  • Susan Raaijmakers , een bon t.w.v. €12,50
  • Dimphy van Grinsven, sweater col naar keuze
  • Relana Eijkemans, sokken van Pinned by K
  • Gerdien Hellings, een leuke sjaal