How to wear: de plissé rok

We zien ze al enkele seizoenen voorbijkomen. Lang, kort, glitter, printjes en allerlei andere soorten verschillende modellen. De plissé rok of ook wel de rok met plooitjes werd eerst als ouderwets beschouwd, maar het is echt een trend die voorlopig nog wel eventjes met ons mee gaat.

HOW TO WEAR

De plissé rok kan je combineren bij diverse stijlen. Gaat jouw voorkeur uit naar een sportieve look, een klassieke of een stoere look? Wij lichten kort toe hoe je een plissé rok kan combineren zodat jij je er prettig in voelt.

Sportieve look

Vind je een plissé rok altijd wat aan de nettere kant? Dat hoeft helemaal niet. Pak een plissé rok met een metallic look of ga voor een basic kleurtje met een lichte glitter! Stijl hem af met een oversized t-shirt en haak hem half in je rok. In de koudere dagen je favo sweater of hoodie er overheen en je bent bijna klaar om stijlvol de deur uit gaan. Nog alleen een leuke sneaker of laarsje voor de finishing in touch! Tip: draag deze outfits naar festivals, wedden dat je complimenten gaat krijgen!

Klassieke look

Heb je een nette gelegenheid of wil je classy verschijnen op kantoor, maar weet je niet zo goed wat je aan moet doen? Ga dan voor een basic kleurtje en draag er een leuk coltje op of een mooie blouse en stijl je outfit af met een hoge hak en riem.

Stoere look

Naast een sportieve of klassieke look kan je de plissérok ook stoer stijlen. Denk hierbij aan combinaties met leren jasjes, spijkerjasjes en shirtjes met drukke prints. Eigenlijk een mix van sporty en klassiek maar dan net met dat beetje extra wat je outfit een andere uitstraling geeft. Tip: gebruik stoere accessoires zoals hoeden, kettingen en tasjes met een leuke print!

SHOP NU JE PLISSÉ ROK BIJ MIMOS BOUTIQUE OF ONLINE!

inspiratie beelden @pinterest